joi, 23 iunie 2011

Regandesc..



Putine femei simt un barbat si putini barbati stiu sa simta o femeie .........  


Am pornit sa scriu cu aceasta fraza in minte. Si nu m am putut abtine sa nu o dezbat. Asa, in felul meu "ironic", si " indiferent".. Ha. V am uimit un pic?? Dap. I m back. Pentru,si la lucruri serioase..Revenim..
Putine femei simt un barbat..Asa o fi. Nu neg lucrul asta. Sau poate sunt destule care isi simt masculul. Insa nu toate pot arata ceea ce simt. La dreaq.. Daca esti cu acel cineva, in orice mod, il simti.. N est pas? Ii simti empatic gandurile, vorbele, trairile.. Si asta nu o poti face decat daca il/ o iubesti.. Vi se pare un cuvant prea.. mare? Mie nu..Nu ati avut niciodata senzatia aceea de ..deja vu.. de  fapt,nu..de a respira acelasi aer cu persoana respectiva, chiar daca nu e langa tine?Hmm..Incredibil...dar mie da.Asa s eu..mai dracoasa din fire..
Putini barbati stiu sa simta o femeie.. Ei,da.. Aici dati mi voie sa fiu de acord cu cel ce a scris asta..Ii puteti spune puritanism, ipocrizie feminina, oricum doriti..Cert este ca barbatul este cerebral. Gandeste cu mintea. Cu toate ca, uneori.."Mintea e cel mai mare dusman al omului.."Iar femeia , simte al dreaq de mult cu inima. De ce e sa fie asa? Poate toate sunt facute cu un rost. Ca unul sa fie indiferent, iar altul sa si chinuie sufletul, asteptand un semn..Bleah..Nu mi place. Devin dramatica si nu e bine..
Alegeti ce doriti. Combateti ma. Tac. Si va ascult.. Si nu voi spune nimic..Pentru ca.....Innegrind pe altul, nu te albesti pe tine. Punct.




P.S. Mi am permis sa imprumut cateva citate de la un amic..sper sa nu se supere.Sunt inofensiva. 
 Deocamdata.










Uraste-ma ..perfecta, iubeste-ma ...defecta...


4 comentarii :

  1. Femeile sunt creaturi menite să fie iubite, nu înţelese...Oscar Wilde....angel

    RăspundețiȘtergere
  2. *Angel: Iar barbatii sunt acele fiinte de care nu te poti dispensa pentru ca altfel s ar reinstaura matriarhatul..sau devenim "hamazoane"..kiss, Angel..

    RăspundețiȘtergere