luni, 19 martie 2012

Another insomnia


Ii placea sa fumeze linistita ,afara..Pe treptele casei, nestiuta de nimeni..Doar de stele,noaptea..Atunci, avea timp doar pentru ea. Lasa in urma orice griji si temeri, si se privea pe siesi, pana in adancul sufletului sau..
Uneori, langa tigara aprinsa , savura ceva usor..Adora ceaiul cu multa lamaie. Reconfortant, ii facea iluziile sa para realitati..
In acea seara, prefera sa taca. Sa nu si vorbeasca. Sa nu si aminteasca de nimic.Pentru ca trecutul doare. Oricat de fericit ar fi..
Gandea la prezent. La cat de fada i viata proprie. Cat de mult si ar dori sa o schimbe..sa bage ceva culoare in ea.
Nu i placea sa se victimizeze. Ura asta. Stia ca nimanui nu i ar place sa o vada plangandu si de mila, pentru ca nu ar fi ea..
Tigarile se ardeau singure..Pe rand,una cate una..Afara, noaptea cuprindea usor totul..Se racorise..insa ramanea acolo, privind spre..nici ea nu stia spre ce anume..
In amaraciunea vadita, un crampei de bine licarea timid.. Stia ca undeva, acolo, cineva se gandea la ea..Nu mereu..Insa atunci cand avea nevoie..Era de ajuns un strigat mut, pentru ca el sa i fie aproape..Chiar si ireal..
....................................................................................................................................................................
Se facu tarziu..O liniste apasatoare o inconjura incet, dandu i o imbratisare neceruta, dar binevenita..Se ridica garbovita de pe trepte, si intra in sanctuarul viselor si cosmarurilor sale..
Stia ca o asteapta asternuturi albe, ce puteau alunga cenusiul gandurilor sale..
Lua perna i draga in brate, o stranse tare la piept, si se afunda intr un somn adanc..



..Uraste ma perfecta..iubeste ma defecta..





3 comentarii :

  1. Bufniţele scot sunete ciudate
    Din adâncul serii ca dintr-o fântână
    Dumnezeu adoarme de singurătate
    Vino lângă mine, să te ţin de mână!
    Te iubesc, mă iartă pentru fantezie
    Şi m-ajută noaptea să rămân al tău
    Şi de câte ori spun câte-o prostie
    Vino lângă mine, să mă ţii de rău!...poezie de Marius Robu
    http://www.youtube.com/watch?v=6iHPnHg01VE...Angel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.youtube.com/watch?v=BUUT7YKSwHQ&feature=related

      Ștergere
    2. Viata este ca o melodie frumoasa,doar versurile sunt amestecate....http://www.youtube.com/watch?v=1N_cHJiLt0A&feature=related...Angel

      Ștergere