luni, 23 aprilie 2012

Magicianul







Ghid sociolojic vertual..


Nu, nu! Nu va treaca prin cerebel ca fac amu o dizertatie avand ca principal subject pe M. Ralea. No way! Cu toate ca, la cata abrambureala e in mintea mea, mai ca ajung sa cred si eu ca traiesc in(ca) in copilarie.Parol! 
Deci.
Insherc azi, din rasputerile mele mintoase, sa portretizez iluzionistul virtual , ca de cel real, ma voi ocupa another time. 
Boon. 
Se ia asadar una bucata haidiu. Sau nic. De preferinta mascul- in cazul meu- adicatalea cat is inca hetero..De preferat, ashe..mai englezit, ca i mai cool. Cica. Mai..provocator. 
La prima buseala (a se citi intaia conversatie) , este indicat niscai mister.Din partea noastra, a mujerelor. Ca deh! Doar nu ne om pune pe tapet tate anteshedentele personale si heredocolaterale , hais de numa'..Alminteri, cel de al doilea monodialog ar fi inegzistent...
Good. 
Bine ar fi sa aiba si vebcam. Sa poti evalua potent(ialul) partener. Amu..sa nu ganditi la hero(t)isme, ca nu i cazu'. Inca. 

Daca nimeriti un dragalash mumos, dar cu un haiq ca a lu' Fernando by Caransebes, puteti trece la urmatorul vanat(or). Pentru ca, in jenere, asemenea specie  de Adonis infantil, nu urmareste decat o haventura de o noapte, cel mult si o zi in plus.. Cu toate jargoanele si libidoseniile de rigoare..

De gasiti unu' o tzara mai fain decat Lucifer, dara cu doxa, nu i cazul sa intrati in panica si sa cautati infrigurate cerculetul al ros' si barat. Ganditi va( adicatalea mintiti va) , ca frumushatza externa estem efemera (si perisabila), si ca puteti invata cat mai multe chestii interesante pentru inca o coroana in plus la Conquiztador.

Exista si posibilitatea (nedorita de altfel), de a face conostinta cu un tip , pe cat de dezagreabil fizic, pe atat de slabut psihic..In acest caz..Run, my girls, run..

Insa..
Ce putem face daca intalnim Idealul? Si frumos, si dastept..si devreme acasa? Ha? D al' de si intinde taraba cu iluzii si te imbie sa ti alegi cate o speranta, te face mestesugit din vorbe, de te vezi deja asteptand pensia impreuna..Acilea..este mai grava situatiunea. Pe bune! Ca un nene d asta, iti provoaca butterflies in stomac, necauzati de vreo indijestie rebela..Zau! Si ce te faci atunci cand privesti ca o tampa monitoru' , si astepti siropizmele suPtile, complimentzii de rigoare, iara destele tale hamortite, mangaie ecranul simtind parca, invizibilotactil, o barba nerasa si niscai buze pline si senzuale?? Ioi.. Deja o dau in povesti nemuritoare..
Revenind la "the magician", nu tre' uitate urmatoarele reguli:
  • A nu ramane cu gura cascata din prima..Folositi o banana(fruct) , or something, pentru a masca cat se poate salivatia abundenta..
  • A nu privi ca viteaua la poarta noua atunci cand primesti first "te iubesc". Fii sigura ca isi urmareste scopul..Acela de a mai adauga o "mimoza" in lunga i lista de cuceriri..
  • A nu da numarul de telefon din prima..Poi, daca elementul mai poseda si o voce grava, sepsoasa, e clar..sunteti deja o cauza pierduta..
  • A nu divulga numele complet si adresa..Ca meandrele internetului estem multe, si nu stii daca vei mai putea sa ti accesezi propriul computer, sau, mai grav, daca mai gasesti niscai bani pe card..
  • Daca.Daca va inamorati iremediabil de acest Don Juan, incercati pe cat posibil sa tineti garda sus..(a nu se ceti coada). Cu cat veti fi mai greu de cucerit, cu atat mai mult il provocati voi, sau, in cel mai negru scenariu, va trece la urmatoarea victima, si va va scurta timpul de suferinta.Cu cat mai repede, cu atat mai bien..
Ar mai fi destule..Dara. Ca si concluzie, va spun ca, daca veti fi norocoase sa intalniti un iluzionist, viata voastra va fi altfel..Amu, depinde..Ori se va sfarsi cu un happy end, ori veti ramane marcate si socate pe viata..Pentru ca..
"Mintea e cel mai mare dusman al omului.."..N' est pas?

Bad Boy Bruno - Magicianul
   
 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu