marți, 19 iunie 2012

Amanti ce nu se vor mai iubi nicicand..



-poveste pentru adormit fumeile ce papa iluzii cu cisterna:)-sau mai bine zis..de trezit la realitate:D

"Ce se aude?"-tinea telefonul la ureche,iar sunete turbate rasunau prin receptor, zgariind dur timpanul..
"Face nevasta mea de mancare. Robotul de bucatarie..".Ii simtea glasul un pic iritat, cu o nota mai ridicata decat cel obisnuit.
Pff..Ce idioata. Cum naiba crede ea , ca va mai putea fi vreodata ce a fost in trecut? Tampita! Cata stupizenie poate exista in creierul ala inert al ei??? 
"Te manipuleaza! WARNING! Uzeaza de tine, cum a facut o intotdeauna..Iar cand nu i vei mai putea fi de folos , te arunca ca pe o zdreanta(ce esti!), si te va uita acolo..pana se va plictisi again, si va binevoii sa ti mai arunce cate un cuvant, pe care tu, docila si proasta, il vei sorbi cu nesat, ca de atat de multe ori.."..Ganduri,voci..Oare o luase razna? Sau avea din nou momentul acela de luciditate, in care constientiza totul..Pfff..
Ce naiba fu in capul ei? Fireste..A reaparut dupa un timp, cu aceeasi aroganta in voce..Nu avea nevoie de EA. Ci de creierul si ideile ei. Pff..Amu,sarmanul om, nu era vinovat..Ca si in cazul Elei, o atentionase..Ca nu pot fi decat amici..Cum dreaq sa fii amic cu cineva pe care l ai iubit unic? Cat de masochista poti fi, sa  vorbesti cu el la telefon, si in fundal sa auzi glasul mieros al nevestei? Bleah..Asta i nebunie..Nici macar perversiune nu mai e..
Cu cata satisfactie ii sorbea cuvintele murdare adresate lui consoartei..pfff...Nu era mai presus decat o curva ieftina..De ce? Pentru ca ,in idiotenia ei crasa, CREDEA CA INCA O MAI IUBESTE..Patetism pueril si credulitate seaca..
Amu,fatuca ista facu mintenas o analiza dezvoltata a tot ce se intampla, si baga si o concluzie..ca deh, toate tre' sa se termine la un moment dat,nu?
Asadar:
-Doua palme zdravene pe fata, uitat in oglinda,vazut mecla de fraiera, si schimbare ultranecesara de comportament si de viziune realista a vietii..
-Intreruperea in orice forma , a legaturii cu persoana pe care nu a lasat o sa moara..dar care nu o lasa sa traiasca..
-Si apoi somn...multttttttttttttt somn..Si..cine stie? Poate la trezire,totul va fi ca inainte..Simplu,dar cu logica...

Eu nu ma cert cu tine..ma razboiesc doar..pentru ca nimeni nu poate avea ce am avut,avem si vom avea noi...


Aceasta istorioara este un pamflet,si tre' interpretat ca atare..Personajiile estem strict fictive!

2 comentarii :

  1. Pff..Ce idioata. Cum naiba crede ea , ca va mai putea fi vreodata ce a fost in trecut? Tampita! Cata stupizenie poate exista in creierul ala inert al ei???
    ................e doar un monolog,ce se referea strict la cealalta...nicidecum la sotie..in fine..

    RăspundețiȘtergere