marți, 15 ianuarie 2013

Ce??



Cand simti ca lumea se prabuseste in jurul tau..respira! Incearca sa ti umpli plamanii cu amaraciune, ca apoi sa expiri un inceput. Sa ai puterea de a o lua de la capat..Ce sa iei??

Urme vor ramane. Raspunsuri mult cautate ,vor exista in eter, nespuse, dar gandite. Si vei ajunge sa concluzionezi ca "la vita e bella".

Daca ai masina, urci in ea, demarezi in tromba, trantesti portiera peste suflete amagitoare..si vuiesti ca gandul spre...liniste! Esti convins ca atunci cand te vei intoarce, va exista goliciune, si iti va fi mai bine. Poate.Dar..De ce?

Si in drumul tau, rumegi la cele spuse, incerci sa faci legaturi cu ce a fost si ce NU  a existat, si iar ajungi la concluzia ca e timp pierdut. Sau poate nu!

Iar.."the other person"..Ramane cu gustul pelinizat al parerilor de rau tardive. TU  o judeci sau nu, iar ea iti simte furia.Tacand. De ce?

This is the f*ucking life,isn't it?

Apoi se va asterne uitarea, ajutata de ignoranta. Sarcasmul nespus se va transforma in zambet indulgent, sentimentele vor deveni cuvinte scrise si rupte apoi, iar la vida va fi loca. Plina de alte personaje, de inca multe promisiuni netinute, de alte arderi de inimi..Asta e cercul vicios. Din care nu vei reusi sa iesi ,decat perseverand in adevar..

Pana atunci, iti acoperi gura pentru a nu auzi vaiete (inselatoare pentru tine), iti vei auzi ochii seci de lacrimi, si iti vei goni orgoliul ca un leu ranit..Pentru ca esti rege inca, nu?

Cealalta inexistenta jumatate, va tace, si ti va sugera chestia asta..



Si apoi lumea va redeveni lume, increderea se va intoarce si vei birui..Intrebarea ramane insa. Ce?


I'm not good..but you know that..I'M THE BEST EVER..

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu