duminică, 28 aprilie 2013

O zi.

Un ceas fara limbi, un soare impersonal si un singur cantec ce mi biciuieste auzul.Atat.

vineri, 19 aprilie 2013

Postare despre nimicuri Caragialicesti




”Oamenii care suferă peste puteri tac. Tăcerea este singurul mijloc de a învinge al oamenilor atacaţi: tăcerea face să slăbească atacurile orbeşti ale invidioşilor, hărţuielile sălbatice ale duşmanilor; tăcerea aduce o biruinţă zdrobitoare şi totală. Ce poate fi atât de complet ca tăcerea? Ea este absolută şi, ca atare, nu este ea o formă de manifestare a infinitului?” - Balzac


Paranoia este un proces de gândire puternic afectat de anxietate sau frică, de multe ori până la iraționalitate și delir. Gândirea paranoică este caracterizată de obicei neîncredere sau suspiciune față de ceilalți.-conform Wikipedia.

Bunn..si amu sa dezvoltam subjectul, pentru cei ce folosesc cuvantul neavand habar de etimologia sa. Doar de dragul de a "pare" inteligent si de a ataca cu o lasitate nedemna, persoane pe care nu le cunosc indeajuns pentru a le "judeca".

Ei da! Iaca, ca vorbesc acilea. Ca d'aia mi o dat Dumnezeu deste sa tastez si neuroni sa poci rationa. 
Am pornit Jihadul propriu. Contra celor ce nu au loc de inteligenta mea binecunoscuta si de pozele mele de la avatar:)) ..Ce legatura are paranoia cu imaginile? N am habar. Numai ca, o anumita persoana supercomplexata inferior MIE , o facut o alaturare voita intre cei doi termeni. Citez:

Ultima barfa / Am auzit de la un frend bun ca una pune poze-n avatar special pentru el , iar huomul n-a mai vorbit cu ea de prin noiembrie ....E paranoia rau tipa , si-si face veacul printre noi:))

Noo..Amu io m am simtit. Ca s persoana vizata. Dar doar atat. Sa fac analiza pe text:
Frendul e persoana in cauza. Cel ce e in silentzio stampa de ceva vreme pentru ca asa si o dorit. Si asa e bine. Intr un fel sau altul. 

Avatar special? Pana me..am o gramada. Iar cei ce ma cunosc bine, stiu ca il ador pe cel cu destul mijlociu ridicat. Ar mai fi cel cu :"Nu deranja. In caz contrrar te f*t".Sa fie acela? N am habar..Dara daca "intelijentul" stie..ce dreaq mai pot adauga eu?

Bun..Faza cu paranoia am explicat o.Adica am dat copy paste de pe Wiki. Sa fiu obiectiva. 
Moo, Caragiale..Nu am nici o fobie vis a vis de nimeni. Nici macar anxietate. De ce as avea? Eu stiu cand sa ma opresc. Si am facut o. Nu cersesc atentia nimanui. Insa abund de mult bun simt. Si tac. Din acelasi motiv. Tac acolo. Aici insa imi arog dreptul la replica. Neinfundandu ma in mocirla in care colcaiti voi.Capisci? 

Imi fac veacul printre voi..Hai sa sucombezi tu..O trebui sa ti cer voie sa activez unde mi doresc? Sterge te la bot..Ca faci spume degeaba. :)

Nah..M ai provocat.Ti am raspuns. Si tie, si frendului, si frendelor.. si tuturor care mi poarta de grija. Mi se rupe daca ti convine sau nu. Daca ma dor atacurile tale? M au durut. Amu imi dau prilej de caterinca. Observ cum va zbateti in zadar .

Pff..Astept alte "provocari". De care numai tu esti in stare. Si daca tat vrei sa crapi cu dreptatea de gat, fa o in tacere. Si afla adevarul de la ambele parti. Sau nu.

Pentru tine ashe..si pentru tat clanu' .Daca tat sunteti nesatisfacuti si aveti sete de sanje..Ascultati. E din suflet:)

Timpuri Noi - Bordelul Mov
   
 

Asta ashe..ca de la "ipocrita" la superipocriti:))

"Fericiti cei saraci cu duhul..."

miercuri, 17 aprilie 2013

Sentimentalismointeligentibilitatea umana


 JOIN ME

  

Si mie mi se incalceste retina .Parol.
De la bun inceput, tin sa precizez ca atat titlul, cat si ideea acestei postari nu imi apartin. Nu in totalitate.Asa i corect, sa fiu fair cu cel ce m o indemnat sa scriez urmatoarele randuri..


Toate au pornit de la o banala conversatie. Si eu cum vad peste tot o pseudoteorie a conspiratiei, m am avantat in filosofeala-nu pentru a mi trece timpul, ci pentru a combate cu persoana respectiva acest subiect.

Facem un exercitiu de imaginatie? Ne ar dezamorti un pic gandirea si ar fi o incursiune fantasmagorica intr un viitor ireal si nepalpabil.

Ipotetic:
Un el si o ea, inteligente caractere , se intalnesc. Se muleaza cerebral  perfect, si hotarasc uniunea consimtita reciproc. Pornesc filosofic si idealistic spre o viata promisa a fi altfel decat oricare. Inceput promitator spre a fi ceva constant, cuprins far' de cusur presarat cu dezbateri existentiale majore. Final? Imprevizibil.

Sau:

Un alt el si o alta ea. Un cuplu scaldat in simplitate si ignoranta.Ii bucura orice, si nu isi fac griji in privinta meandrelor inevitabile ale vietii. Traiesc rutinal si banal fiece clipa. Final? Indigo zilnic, dar echilibru continuu.

Si amu intervine dilema.Ce as alege? O "casnicie" in care inteligentele nasc neuroni comuni, sau  alta in care exista o rutina neperturbata?

Imi prefer catharsis ul provocat de scrierea acestui amalgam. Am promis ,am facut o..Si ..raman la aceeasi concluzie: Intre doi ipocriti (sinceri) nu poate rezulta decat neipocrizie reciproca. Iar daca as coabita cu un inteligent de speta mea, as lasa deoparte orgoliile..si ne am completa.Capisci,d'amu?

"In mine se mai vorbeste si azi despre tine."L.Blaga.

luni, 1 aprilie 2013

Nu mint deloc:))



Nu Ma Schimb

   
 


Sunt fericita.
Am tot ce imi trebuie, chiar si in plus. Sunt realizata pe toate planurile. 
Structurat?Am di tate.
Mie nu mi pare rau ca am calcat in picioare suflet.
Nu am constiinta,deci nu am ce regreta.
Sunt calda,iubitoare si docila.
Sunt ignoranta, neignorata si ipocrita.
Eu nu sufar de nici un fel.Si nici nu plang.
Si imi place sa ma simtzasc indreptatita.
Eu nu mai vreau nimic. 
Nici macar raspunsuri.
Si nici macar memorie nu mai am, implicit necesit Lecitina.
Si..Gata!